گروه مهندسی علوم دامی در سال 1397 با دو نفر هیات علمی در مقطع کارشناسی آغاز به کار کرد. علوم دامی، شاخه ای از مهندسی کشاورزی است که با پرورش و اصلاح نژاد دام، تغذیه دام و مدیریت آن سر و کار دارد. این رشته که در گذشته دامپروری خوانده می شد، درباره پرورش دام و طیور، ماهی و زنبور عسل اطلاعات مناسبی به دست می دهد. علاوه بر آن، موضوعات دیگری نظیر مطالعه و بررسی زمینه های فیزیولوژی، تغذیه و اصلاح نژاد دام در این رشته مورد توجه قرار می گیرد.
اهداف گروه علوم دامی
هدف این رشته، بالا بردن تولید اقتصادی با رعایت جنبه های اصول بهداشت و مدیریت در پرورش دام و نگهداری محصولات مربوطه، نیل به خودکفایی در تهیه پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور، تولید الیاف دامی، تولید پوست برای انواع چرم، تولید انرژی برای کارهای کشاورزی و حمل و نقل و استفاده های تفریحی مانند اسب سواری است.
از مهمترین توانمندی های دانش آموختگان این رشته می توان به آشنایی با صنایع کشاورزی مرتبط، مهارت در مباحث تئوری و عملی تولید و پرورش حیوان، امنیت محصولات غذایی، جنبه های اخلاقی کیفیت و امنیت غذای پروتئینی، رفاه حیوان، تغییر روش های قدیمی و تلفیق تئوری و عملی مهارت های صنعتی اشاره کرد.
چشم انداز گروه علوم دامی
دستیابی به جایگاه ممتاز منطقهای درتولید محصولات و مکملهای غذایی و پروتئینی سالم و تأمینکننده منابع جدید علوفهای و تغذیهای دام، طیور
حوزه های راهبردی
تامین امنیت غذایی و تولید محصولات سالم غذایی
تولید بیوداروها و مکملهای غذایی نوین.
تمرکز بر یافتن منابع غذایی و پروتئینی جایگزین سویا و ذرت برای دام و طیور.